Kalingga – Sumpah Palapa

Ono ing tanah jawi sejarah prasistaKraton Majapahit sumber tatanan negoroIng MojokertoSatrio wengker ing Ponorogo sakti mandragunaNduweni cita-cita tulus luhur bekti ing rosoNegoro wibowo wicaksonoNegoro agung […]