Lirik Lagu Darso - Saha Nu Lepat

Posted by Chord on

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso - Saha Nu Lepat

Saha nu lepat, mun diri katalanjuran
Da bongan keur salira bet sarimbag jeng manehna
Saha nu lepat, mun heureuy kaleuleuwihi
da bongan keur salira bet sasorot jeng bihari

hanjakal tepang teh kapandeurian
dina wanci ges reup2an
mun maksa kudu dipenta
tangtu gede mamalana

Mana nu lepat, ti mangsa paduduaan
Da hate pernah kagiwat, ku salira jeng geugeutna
Saha nu lepat, mun heureuy kaleuleuwihi
Da bongan keur salira bet sasorot jeng bihari

hanjakal tepang teh kapandeurian
dina wanci ges reup2an
mun maksa kudu dipenta
tangtu gede mamalana
Mana nu lepat, ti mangsa paduduaan

Da hate pernah kagiwat, ku salira jeng geugeutna

Previous
« Prev Post

Chord Gitar Favorit