Chord Gitar

Lirik Lagu Darso - Naon Lepatna

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso - Naon Lepatna

Naon leupatna, naon dosana
mun diri katarik geter simpati
kabandang kamelang

Naon leupatna, naon dosana
mun rasa rumasa nyimpaykeun tresna
mikaasih ka dirina

kapan cinta kedah anteb jeng asihna
kapan asih kedah tingtrim sumandingna
sedeng rasa rumasa ….demi kasatiaan

Langkung pageuh pamadegan

Chord Gitar Favorit