Lirik Lagu Darso - Dulang Kuring

Posted by Chord on

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso - Dulang Kuring

Hanjakal-hanjakal pisan
Nalak tilu pamajikan
Beak dengkak adug-adugan
Kuring hayang balikan deui

Dulang kuring teu bisa sare
Ajol-ajolan hayang mepende
Rek dikawin beut hararese
Kudu kaselang ku batur

Ngajerit maratan langit
Nyalahkeun polah sorangan
Puguh kieu ngumbar amarah
Ari hatemah da cinta banget

Ngoceak maratan jagat
Ku teuwasa narimakeunna
Ku teu rido bulan maduna
Kuring teu kiat ngabayangkeuna

Rek maju gening abot
Rek mundur beuki angot
Maju mundur rarepot
Dulang kuring ditutu batur

Dulang kuring teu bisa sare
Ajol-ajolan hayang mepende
Rek dikawin beut hararese
Kudu kaselang ku batur

Ngajerit maratan langit
Nyalahkeun polah sorangan
Puguh kieu ngumbar amarah
Ari hatemah da cinta banget

Ngoceak maratan jagat
Ku teuwasa narimakeunna
Ku teu rido bulan maduna
Kuring teu kiat ngabayangkeuna

Rek maju gening abot
Rek mundur beuki angot
Maju mundur rarepot
Dulang kuring katutu batur

Ngajerit maratan langit
Nyalahkeun polah sorangan
Puguh kieu ngumbar amarah
Ari hatemah da cinta banget

Ngoceak maratan jagat
Ku teuwasa narimakeunna
Ku teu rido bulan maduna
Kuring teu kiat ngabayangkeuna

Rek maju gening abot
Rek mundur beuki angot
Maju mundur rarepot
Dulang kuring katutu batur

Maju mundur sami mawon
Dipikiranmah euweuh tungtungna
Nu pentingmah bisa balik deui

Kuring maju cadu mundur.

Lagu Kenangan 90an

Previous
« Prev Post

Chord Gitar Favorit