Chord Gitar

Lirik Lagu Darso - Cipinang

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso - Cipinang

Katresna waktu harita
Nuju mekar hegar ligar
Mugi mugi keur panutan
Ulah rek sulaya basa

Ngawitan ayeuna pisan
Urang ais asih urang
Sangkan manjang tinekanan
Bagja urang cinta urang

Diluhureun puncak gunung
Hibar caang cahya layung
Nyaangan endahna alam
Nyaangan rasa duaan

Cipinang, cipinang waktu harita
Ngingetan carita urang
Cipinang, cipinang waktu harita
Nyambungkeun kadeudeuh urang

Ngawitan ayeuna pisan
Urang ais asih urang
Sangkan manjang tinekanan
Bagja urang cinta urang

Diluhureun puncak gunung
Hibar caang cahya layung
Nyaangan endahna alam
Nyaangan rasa duaan

Cipinang, cipinang waktu harita
Ngingetan carita urang
Cipinang, cipinang waktu harita

Nyambungkeun kadeudeuh urang

Chord Gitar Favorit