Chord Gitar dan Lirik Mega Mendung - Darso

Posted by Chord on


Em
Mega mendung di langit ngagulung
Am Em
Kawasna mah moal lila hujan turun
Em
Dak dumedak mega teh majuna ngidul
C Em
Ngalayang kawas nu pundung


Am
Nya harita nyambung rasa eujeung rasa
Em
Hate nyantel jeung hate manehna
C
Dina rindang aya duriat ngagurat
C Em
Sono bogoh moal

Previous
« Prev Post

Chord Gitar Favorit