Chord Gitar

Chord Gitar Doel Sumbang - Sami Sami

Lirik Lagu dan Chord Gitar Doel Sumbang - Sami Sami

Em
Teuing dimana teuing iraha
Bm
asup narasa kana jero dada
Am D
ujug-ujug nyampak bari nyiksa
Em C
kaedanan ku bebeakan


Em
Mungkir teu bisa hate rumasa
Bm
boga kacinta geude kabina-bina
Am D
mikir manteng ukur kadidinya
Em
teu iraha henteu dimana


Bm C
Lamun tibeurang pikiranku melayang
Am Em
aya kamelang aya rasa hariwang

aduh... aduh... aduh... aduh...

Bm C
Peuting mun sare ngan kaimpikeun bae
Am Em
taya lian ngan ukur didinya


Am Em
Sami-sami urang pada boga rasa
Am Em
Sami-sami ngarasa kasiksa
Am Em
Sami-sami sieun rek wakca balaka
Am Em
nya kumaha.. kumaha atuh kumaha..


Kunci Gitar dan Lirik Lagu Sami Sami

Chord Gitar Favorit