Chord Gitar

Chord Gitar dan Lirik Lagu Duriat - Darso

Intro : D Gm

D# Gm
Dina hate kuring anjeun cicing
D# D
Dina hate anjeun kuring cicing
Gm
Bener-bener henteu bisa ngejat
F D Gm
Dibeungkeut ku tali duriat

D# Gm
Sanajan loba nu daratang
D#

Chord Gitar Favorit