Chord Gitar dan Lirik Curug Candung - Darso

Posted by Chord on

EmLalakon urang AmWaktu tepung nu munggaranF EmJajantung tepung jajantungCSilih bandang dina rasa CDilak soca anu harita F EmAnu mikat rasa cinta duh bagjaEmImut disambut ku imut AmKarasa mekarna cintaF EmNu ligar di jero dadaCKembang-2 cinta CAnu kacida seungitna F EmMoal ilang

Previous
« Prev Post

Chord Gitar Favorit