Chord Gitar Yayan Jatnika - Curug Cinulang

Posted by Chord on

Lirik Lagu dan Chord Gitar Yayan Jatnika - Curug Cinulang

Am F
Di Curug Cinulang
Am
Bulan bentang narembongan
F Am
Hawar-hawar aya tembang
F Am
Tembang asih tembang kadeudeuh dua'an

F
Di Curug Cinulang
Am
anjeng ceurik balilihan
F Am
Numpang kana Panghareupan
F Am
Cinta urang mugi asih papanjangan

Reff :

Am
Kabaseuhan cai ka heman

Kaceretan ibun kamelang
F Am
Mengket pageuh geter rasa kahariwang
F Am

Hariwang cinta urang panungtungan

Previous
« Prev Post

Chord Gitar Favorit